Lirik Lagu Demi Kowe Pendhoza


Lirik Lagu Pendhoza Demi Kowe





Kunci Gitar Demi Kowe Pendhoza

Dek aku balik arep nepati janji
Rak jaluk kowe rangapusi
Lungaku wingi amung golek rejeki
Tak buktiki kowe ojo mbedo ati

Wes seprene suwene
Aku lunga ninggal kowe
Adoh paran yovmung dinggo kowe

Aku lila adoh omeh adoh wong tuwo
Demi kowe ben supaya tetap mulyo
Tresnaku ra bakal ilang
Senadjan adoh paranku
Setiaku karo kowe teken matiku

Aku lungo ra ngilang nanging mergo kahanan
Aku ora ngapusi bakal tak perjuangkan
Mikir masadepan karo golek modal
Dinggo sesuk rabi duduk di pelaminan

Mugo gusti ngijabahi aku kowe dadi siji
Bakal urip bebrayan ojo wedi kelangan
Aku neng sandingmu ngancani uripmu
Marga yo mung kowe
Sing gawe seneng atiku

Kunci Gitar Trand 2019

Wes seprene suwene
Aku lunga ninggal kowe
Adoh paran yovmung dinggo kowe

Aku lila adoh omeh adoh wong tuwo
Demi kowe ben supaya tetap mulyo
Tresnaku ra bakal ilang
Senadjan adoh paranku
Setiaku karo kowe teken matiku

Marga tresna aku bisa adoh peran jaga rasa
Godaan teka nanging aku ora ngiwa
Saiki wis urip bareng susah senang dilakoni
Ono kowe aku wani ngadepi urip iki
Matur suwun wis gelem nompo aku

LIHAT KUNCI GITAR DEMI KOWE DISINI

Wes seprene suwene
Aku lunga ninggal kowe
Adoh paran yovmung dinggo kowe

Aku lila adoh omeh adoh wong tuwo
Demi kowe ben supaya tetap mulyo
Tresnaku ra bakal ilang
Senadjan adoh paranku
Setiaku karo kowe teken matiku

Lihat Juga !!
Chord kartonyono medot janji nella kharisma

0 komentar:

Post a Comment